Etiquetes

dimecres, 12 d’octubre de 2011

El Parlament de Catalunya ha renunciat a la paga de Nadal i s'ha retallat i congelat el sou. Per què no ho fan les altres comunitats autònomes???Per què no ho fa el rei??Per què s'han de gastar diners en les felicitacions de Nadal de l'alcalde? O el desplegament massiu de forces militars i tot el circ muntat del dia de l'Hispanitat??

Per què el rei no és el primer en donar exemple en ajustar-se el cinturó, i en canvi els primers en acceptar retallades als sous han estat metges i funcionaris? Per què havent tant atur juvenil, s'allarga l'edat de jubilació? Per què sempre patim justos per pecadors? Per què l'arrest domiciliari del sr. Núñez, que ha estafat mil.lions a l'Estat, és una farsa?Per què la gent només es preocupa del ball de la duquesa?

Aquesta última sí que la sé. A mi m'agrada veure fotos de la Duquesa als diaris perquè és la única bona notícia que hi ha. Que una persona que ratlla el centenari pugui decidir què fer amb la seva vida i amb les seves il.lusions. Jo crec que s'estimen. L'amor no té edat. (nota: s'entén que no té edat l'amor ,passada la franja dels divuit, sinó seria abús, però crec que el marit de la Duquesa ja és grandet, també).