Etiquetes

diumenge, 31 de juliol de 2011

vull tornar a començar

Tornar a començar esborrar alló dit, escrit, escollit, realitzat, oblidat..esborrall i nou compte!!Tant de bo els que ténen pendent un desnonament puguin fer un esborrall del deute, o aquells que van decidir fer-se la permanent en una peluqueria de poca reputació, puguin recuperar la seva cabellera o aquells que per tenir un desfici de sinceritat amb el seu superior i l'anomenin d'enze cap amunt, puguin recuperar el seu lloc de treball. Em sembla que aquest tema l'he tractat en un altre post ..en fi..em repeteixo com els acudits d'en Chiquito de la Calzada..

I segueixo amb el fil temàtic i dic:  podré rectificar els meus errors d'antany? He sobrepassat un punt de no-retorn??Realment he pres decisions o m'he vist obligada per les circumstàncies i no he pogut decidir??I ara? Puc decidir ara? És cert que el destí ja està escrit en algun lloc??Puc borrar-ho amb tippex ??

Puc enganxar-hi un adhesiu al document per sumar-hi trivialitat, tipus cerrajeros 24 horas? Sé que no faig gràcia, però no és culpa meva sinó del destí, que va acabar la porció de l'humor intel.ligent amb en Chiquito de la Calzada..

El destí està escrit i aquest lema, balsàmic, el fan servir molts covards que no gosen improvisar en les seves vides,
- tant se val el destí està escrit! -o aquelles persones que ténen la consciència diminuta,
-de totes maneres, això està escrit!- O aquelles persones que mai reconeixeran la culpa dels seus actes,
-no és culpa meva, és que estava escrit!!-
Però això sí, existiran i sempre han existit, els menys afortunats, que malgrat tot, cauen de desgràcia en desgràcia i, potser és cert, que tanta mala sort junta devia estar escrita en algun lloc. Perquè si no, ni a el guionista més traçut de l'Altíssim se li ocorre tal bestialitat. Devia estar escrit.

I en quin idioma està escrit??Alea jacta est! Segur que en català no, impossible, no el parla ni el Parlament Europeu, no l'ha parlat mai Obama, no sortirà mai de la boca de Cristiano Ronaldo..Boris Izaguirre va marxar de Barcelona per problemes lingüístics..El català descartadíssim..

Està escrit el llibre de la vida en llatí? Potser..en Anglés? peut être ..O Xinés?Mare meva, acabarem tots MADE IN XINA!  I en Esperanto? Potser, ¿ per ser analogia de que volia ser el gran llenguatge universal i va esdevenir la cagada més global??

La sorto estu skribita en idiomo kiun neniu komprenas. En Esperanto, el destí està escrit en una llengua que ningú entén.

Tea duck Queen??