Etiquetes

dimecres, 9 de març de 2011

A millorar!

Després d'haver escrit un post d'un nivell tan baix com l'anterior...qualsevol cosa és millor.És arrel d'aquesta afirmació d'on flueixen les forces per a escriure aquesta entrada i teclejo amb la mateixa seguretat amb la que camina un elefant.
Les monges estalviadores s'han adonat de que potser no és lícit haver reunit un mil.lió i mig d'euros, així doncs han optat per a dir que s'han confós. Tenien els diners en una bossa de plàstic,  a partir d'ara penso rebuscar en cada ínfima bossa, per si de cas alguna té origen monàstic.
Un altre robatori sonat ha estat a Badajoz ni més ni menys que un arsenal d'armes! En quin país vivim senyors: si passem per un monestir podem trobar milions d'euros i si de camí passem per una base militar sempre van bé unes quantes armes per a vendre al mercat negre! Potser fem una bona obra i fins i tot els rebels de Gadafi aprofiten l'arsenal armamentístic!
Per cert..l'Arsenal..menys mal que ha valgut la pena el patiment. Quin post més profund, valia la pena escriure'l ,per a acabar parlant de futbol?