Etiquetes

diumenge, 2 de gener de 2011

Any nou

Ha arribat l'any nou esperat, ahir era l'1 de l'1 del 11. Data curiosa i no gens menys curiòs el fet que avui dia 2 ningú celebra res. Manys mal, hi ha alguns que estem tips de tantes celebracions!
Sembla que ningú s'en recordi que és per aquestes dates quan més gent trista hi ha al món. Gent que troba a faltar els que no hi són, gent que s'adona de realment com n'és de gran sa soledat, gent als hospitals, a les presons, a les llars dels sense-sostre. Ens oblidem d'aquesta gent i caiem en l'espiral consumista de compro-més-perquè-hi-han-llums-al-carrer.
I sembla que només ens enrecordem de la gent gran en aquestes dates, encara que desgraciadament en aquestes dates n'hi ha que ni tan sols recorden que ténen l'avi a la residència.
En fi, estic molt derrotista, però la vida no és més que la gran derrota davant la implacable mort, que sempre acaba degollant el fil. Espero que aquest any hi hagi més pau, menys crisi, i més alegria arreu. I sobretot, més solidaritat i comprensió. El 2010 ha mort, visca el 2011!!