Etiquetes

dimecres, 10 de febrer de 2010

En què crec

En què crec?
Crec en la vida , la saviesa de la naturalesa i la seva màgia.
Crec en els beneficis de la raó i en la meva bogeria
Crec en Jesús crec en Buda crec en la meva mare
Crec en la bondat i en les seus beneficis,
Crec en la maldat i en la humanitat
Tota persona té dues cares, la qüestió per a ser més còmode és veure sempre la bona.
Tothom és perfecte en la seva imperfecció. Som únics e irrepetibles i la gran qualitat que ensenyen les religions és aprendre a gaudir en el patiment.
Intento adoptar la filosofia de millor ser bo que dolent. Intento donar l'altra galta, quan no està gaire escaldada.
Crec en el cel i en la terra, crec en els núvols i en el sol, en l'estiu i en l'hivern, crec en l'edat de gel i crec en el calentament global.
Crec en les llàgrimes i els somriures crec que ambdòs són necessaris. Crec en la saviesa de l'experiència de la vida intensa.
El destí és un misteri, la mort és un misteri, la màgia és un misteri...per mi resulta bella la fantasia de que no ho és.
Crec en la bellesa de les coses més lletges. Crec en els beneficis dels reptes. Desconfio de la no-acció. Desconfio del dubte etern, desconfio del victimisme i desconfio de les persones que fan crítiques constructives.
Crec en l'absurd de la paraula i en l'absurd d'aquest text.
Estimo els animals, intento estimar la més petita formiga i el cuc més repulsiu. El cuc el trepitjo, sóc humana, també sóc víctima dels meus errors i en sóc beneficiària.
Crec que demà serà un dia nou i tot serà diferent. Crec que s'ha de viure la vida i a vegades em costa ....perquè crec en masses coses.