Etiquetes

dijous, 14 de gener de 2010

fumadors perseguits

Hi ha una psicosi cada cop més establerta entre el cercle de fumadors quan es parla del nou projecte de llei que vol vetar el consum de tabac en establiments com bars i restaurants, sense cap excepció.

Hi ha aquell que diu, "doncs si no em deixen fumar..jo no entrarè a cap bar" i aquell que amb una mirada moixa gira el cap cap un costat i diu.."els fumadors estem discriminats".

Hi hauria gent, que si fessin una manifestació per lluitar contra l'aprovació de la llei, hi anirien. Seria una marxa èpica, no molt ràpida, sinò lenta i silenciosa, plena de fum i de pulmons ennegrïts. Els crits tindrien rimes com ZAPATERO, DÉJANOS FUMAR O VÉTE A UN AGUJERO!!

Davant el gran número de manifestants hi haurien partits polítics que recolzarien la protesta amb l'ànim recaudatori dels màxims vots possibles. Hi haurien els militants més radicals que anirien a les escoles a repartir tabac als nens, per alló de què no es perdi la tradició..Es crearia una polèmica tal que es dividiria el país en dos bàndols. En fi.. tot plegat una utopia desig de molts fumadors que conec.

De fet, no hi haurà cap empresa u organisme que defensi públicament els fumadors, doncs fumar perjudica la salut greument i és completament cert...Això sí..també perjudica greument la contaminació provocada per l'emissió de gasos dels cotxes, i no prohibiran mai la circulació dels cotxes per el carrer.

Les pobres persones amb bicicletes que circulen per vies urbanes i s'empassen diàriament els fums tòxics de motos i automòvils, tindran la sort que quan arribin a destí, podran prendre un cafè en un local completament lliure de fum.

Quines coses, el fum!