Etiquetes

diumenge, 27 de desembre de 2009

nou blog!!!!

Bueno, aquest blog és un experiment...esperem que sigui apassionant, que hi hagi gent que em llegeixi i perquè no...que li agradi el que escric!!!
Primerament el títol del blog és idealitza la lluna, sóc bilingüe i per això l'he posat en castellà.I és aquest títol perquè la lluna m'evoca sensacions úniques!!!!
És un fet demostrat que la lluna i els seus fluxos d'energia influeixen en els cursos naturals de la Terra. El cicle de la Lluna és de 28 dies, el mateix cicle de la menstruació de la dona, per exemple. Desde temps ancestrals l'home ha comptat el temps amb el calendari lunar, com el calendari maya, o chinés o el musulmà i també els pescadors en les nits de lluna plena saben que trobaran més peixos. Els animals marins, en certa manera s'eclipsen per la lluïsor de l'astre principesc i afloren a la superfície del mar nocturn,creant collita per les canyes.
La lluna és màgica!!Ja de per si jo no crec obertament en l'enganyabobos que és l'astrologia actual, però eren els tres reis mags tres savis astròlegs de l'antiga babilònia que mirant les estrelles van decidir el dia de Nadal..
Les tradicions i festes antigues sota la llum de la lluna, Sant Joan, Halloween, i moltíssimes festes d'indígenes de sud-amèrica entre molts d'altres. Cançons que l'evoquen emfatitzant el seu misticisme "ése toro enamorado de la luna" , "dancing with the moon light", etc.
I el fantàstic mite de l'home llop! Que udola sota la llum de la lluníssima..Qué actual que és aquest mite! I més ara amb l'estrena de la nova pel.lícula de Crepúsculo, on tot s'ha de dir, em decanto més per l'home llop que per al vampir passat per lleixiu, que té un color pàlid que deu n'hi do...
Així doncs espero que aquesta nit estigui el cel serè a barcelona i veïns, companys i desconeguts poguem veure aquella lluna, ancestral, atemporal, amb l'enigma de sempre i mai i perquè no, ens torni a tots una mica més llunàtics!jejejej que ja ho som molt!!